Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

4-persoons appartement vlak aan zee in Westkapelle - Zeeland

Westkapelle, Nederland

4-persoons-appartement-vlak-aan-zee-in-westkapelle-zeeland4-persoons-appartement-vlak-aan-zee-in-westkapelle-zeeland4-persoons-appartement-vlak-aan-zee-in-westkapelle-zeeland4-persoons-appartement-vlak-aan-zee-in-westkapelle-zeeland4-persoons-appartement-vlak-aan-zee-in-westkapelle-zeeland
Favoriet 
     
     

    v.a. 354

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    4-persoons appartement vlak aan zee in Westkapelle - Zeeland in Westkapelle

    Midden in het knusse en gemoedelijke Westkapelle, boven een kapsalon, vindt u dit mooie vierpersoons appartement. Restaurants, terrasjes, leuke winkeltjes, een supermarkt, de bakker en de slager liggen allemaal binnen loopafstand van de voordeur. De zee en het strand liggen maar op 150 meter afstand. Vanaf de zeedijk kijkt u uit over het water en het scheepsverkeer wat hier de Westerschelde in vaart op weg naar Vlissingen en Antwerpen. Maak een avondwandeling langs de vuurtoren en over het strand en eindig in het strandpaviljoen in de buurt voor een hapje en een drankje. Het is hier volop genieten!

    Via de trap aan de achterzijde bereikt u dit appartement op de eerste verdieping. Modern ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met een flatscreen TV. De open keuken heeft onder andere een combi-magnetron, toaster, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, waterkoker en een Nespresso-koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, in de grootste slaapkamer staat een tweepersoons boxspringbed (met twee aparte matrassen), en hier is een deur naar het balkon, met tuinmeubilair voor vier personen. In de tweede slaapkamer staan twee éénpersoons boxspringbedden. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, toilet en wastafel met bergruimte. Alle ramen zijn voorzien van verduistering. Achter het appartement kunt u parkeren op een privé parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet