Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment - Casembrootstraat 31a | Westkapelle

Westkapelle, Nederland

apartment-casembrootstraat-31a-westkapelleapartment-casembrootstraat-31a-westkapelleapartment-casembrootstraat-31a-westkapelleapartment-casembrootstraat-31a-westkapelleapartment-casembrootstraat-31a-westkapelle
Favoriet 
     
     

    v.a. 559

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Apartment - Casembrootstraat 31a | Westkapelle in Westkapelle

    Gelegen tussen het centrum van Westkapelle en de Westkapelse kreek is dit in 2021 gerenoveerde appartement de ideale verblijfplaats voor een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Het gelijkvloerse appartement dat geschikt is voor 2 personen, bevindt zich op de begane grond. Vanuit het mooie Westkapelle zijn ook de bekende badplaatsen Zoutelande en Domburg binnen fietsafstand gelegen.

    Max. aantal personen: 2
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Oppervlakte: 39 m2

    Via de eigen entree aan de voorzijde stap je direct in de knusse woonruimte met bank, televisie en een eettafel met ruimte voor 4 personen. De open keuken grenst direct aan de woonkamer en is voorzien van kookplaat (inductie), koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, filter koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en overige keukeninventaris. In de keuken is tevens een wasmachine aanwezig. De ruime badkamer is voorzien van een inloop(regen)douche, toilet en badmeubel met opbergruimte. Naast de badkamer ligt de slaapkamer met hierin een elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed (180x200cm), op verzoek is het mogelijk om dit bed als twee separate bedden te gebruiken. De slaapkamer is tevens voorzien van nachtkastjes, kleding/ladenkast en verduisterende raambekleding. In de gehele accommodatie kan je gratis gebruik maken van Wifi. Reis je samen met een baby of dreumes dan is er zowel een kinderstoel als een opvouwbaar babybedje (60x120cm) en enkele spelletjes/speelgoed aanwezig in de woning. Huisdieren zijn in deze accommodatie helaas niet toegestaan. Om gezellig buiten te zitten is er aan de voorzijde een zitje met twee stoelen en een tafeltje direct naast de bij de woning behorende parkeerplaats. 


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn