Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Knusse 4 persoons vakantiewoning in Westkapelle op loopafstand van het strand

Westkapelle, Nederland

knusse-4-persoons-vakantiewoning-in-westkapelle-op-loopafstand-van-het-strandknusse-4-persoons-vakantiewoning-in-westkapelle-op-loopafstand-van-het-strandknusse-4-persoons-vakantiewoning-in-westkapelle-op-loopafstand-van-het-strandknusse-4-persoons-vakantiewoning-in-westkapelle-op-loopafstand-van-het-strandknusse-4-persoons-vakantiewoning-in-westkapelle-op-loopafstand-van-het-strand
Favoriet 
     
     

    v.a. 462

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Knusse 4 persoons vakantiewoning in Westkapelle op loopafstand van het strand in Westkapelle

    Dit vierpersoons vakantiehuis is gelegen in het centrum van Westkapelle waardoor zowel de winkels en restaurants maar ook het strand op loopafstand te bereiken zijn. Vanaf het dorp is het makkelijk om de prachtige omgeving te ontdekken. Er zijn vele mooie fietsroutes en gezellig dorpjes in de omgeving zoals Zoutelande, Domburg en Veere. Met de auto kunt u de hoofdstad Middelburg met het historische centrum en de maritieme stad Vlissingen binnen 20 minuten bereiken.

    Deze vakantiewoning is geschikt voor vier personen. De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met een flatscreen TV. De keuken heeft onder andere een oven, magnetron, kookplaat, koelkast met vriesvakje, broodrooster, Senseo, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. Er zijn twee ruime slaapkamers die beide identiek aan elkaar een voorzien van een tweepersoonsbed (160x200cm). De badkamer heeft een douchecabine en een wastafel met bergruimte. Vanuit de woonkamer kom in de tuin met een terras die voorzien is van een terrasmeubilair met een parasol. In deze accommodatie mag je één trouwe viervoeter gezellig meenemen op vakantie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath