Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Magisch 6 persoons vakantiehuis met een sauna en omringd door natuur in Winterswijk

Winterswijk, Nederland

magisch-6-persoons-vakantiehuis-met-een-sauna-en-omringd-door-natuur-in-winterswijkmagisch-6-persoons-vakantiehuis-met-een-sauna-en-omringd-door-natuur-in-winterswijkmagisch-6-persoons-vakantiehuis-met-een-sauna-en-omringd-door-natuur-in-winterswijkmagisch-6-persoons-vakantiehuis-met-een-sauna-en-omringd-door-natuur-in-winterswijkmagisch-6-persoons-vakantiehuis-met-een-sauna-en-omringd-door-natuur-in-winterswijk
Favoriet 
     
     

    v.a. 511

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Magisch 6 persoons vakantiehuis met een sauna en omringd door natuur in Winterswijk in Winterswijk

    Nieuw in de verhuur! Een magisch zespersoons vakantiehuis met sauna en omringd door de natuur en alle gemakken die nodig zijn voor een optimaal verblijf: maak het mee, slapen in een bedstee met een panterfamilie verdwijnend in de waterval, wat een beleving! Het familiehuis is gelegen aan de rand van het Korenburgerveen, een hoogveengebied tussen Winterswijk en Vragender. Ervaar de bijzondere natuur van het Korenburgerveen via de wandelroutes of stap op de fiets om de prachtige omgeving te verkennen. De kinderen kunnen klimmen en klauteren in een klimbos in de buurt.

    Gezellig en ruim ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met TV. De keuken heeft onder andere een vaatwasser, vierpits kookstel, een filter-koffieapparaat en een Senseo, combi-magnetron, koelkast en een waterkoker. De badkamer met douchecabine, wastafel en badmeubel zijn op de benedenverdieping. Er is een separaat toilet. Ook is er een infrarood sauna.Boven is er een grote masterbedroom en twee unieke tweepersoons slaapbedsteden. Deze hebben een extra ruimte voor bijvoorbeeld een campingbedje en uw eigen spullen. Er is een traphekje aanwezig.Bij de eerste bedstede is het thema jungle en zeemeermin tot leven gekomen. Panters, een waterval en een zeemeermin, ze komen allemaal voorbij! De andere bedstede is door scala aan kleur omgetoverd tot een afrikaans berglandschap met magische figuren. Denkt u aan eland-zebra's, een pegasus en echte elfjes.Buiten een heerlijke, omheinde tuin met een heerlijk terras voorzien van tuinmeubelen en voor de kinderen een trampoline en een schommel. Parkeren kunt u bij het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid