Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 2-persoons vakantiehuis met hottub en sauna, op loopafstand van het water

Yerseke, Nederland

luxe-2-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-op-loopafstand-van-het-waterluxe-2-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-op-loopafstand-van-het-waterluxe-2-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-op-loopafstand-van-het-waterluxe-2-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-op-loopafstand-van-het-waterluxe-2-persoons-vakantiehuis-met-hottub-en-sauna-op-loopafstand-van-het-water
Favoriet 
     
     

    v.a. 346

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 2-persoons vakantiehuis met hottub en sauna, op loopafstand van het water in Yerseke

    Genieten met elkaar en de Oestercultuur in Yerseke, Zeeland. In het pittoreske Yerseke ligt Resort Oysterduinen waar het heerlijk vakantie vieren is. Genieten van een lang weekend weg of de vakantie doorbrengen? De omgeving leent zich voor lange wandelingen in de zon, diners bij gezellig restaurants waar oesters dagvers geserveerd worden. Het Resort ligt onderaan de dijk. Dus water en strand is altijd dichtbij.

    Genieten van Wellness en de Oestercultuur in Yerseke, Zeeland.Ontdek het ultieme vakantieverblijf met ons exclusieve Parelzicht-chalet! Dit ruime en luxueuze 2-persoons huis, vervaardigd door een toonaangevende Nederlandse fabrikant, belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring. Geniet van het comfortabele en duurzame design, waardoor dit sfeervolle chalet het hele jaar door beschikbaar is voor jouw plezier.Met één slaapkamer en een royale oppervlakte van circa 46m2, biedt het Parelzicht-chalet een fijne ruimte voor twee personen. Het ontwerp en de gebruikte materialen zorgen ervoor dat dit chalet naadloos opgaat in de prachtige omgeving van de Zeeuwse duinen.Bij ons staat luxe en kwaliteit centraal. Elk Parelzicht-chalet is uitgerust met een volledig ingerichte keuken, inclusief inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, combi oven magnetron, vaatwasser en overvloedige bergruimte. Bovendien zijn al onze vakantiehuizen volledig elektrisch.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede