Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort de Parel - Heerlijke 6 persoons Lodge, met bubbelbad in de tuin, nabij Zeewolde in het Horsterwold

Zeewolde, Nederland

heerlijke-6-persoons-lodge-met-bubbelbad-in-de-tuin-nabij-zeewolde-in-het-horsterwoldheerlijke-6-persoons-lodge-met-bubbelbad-in-de-tuin-nabij-zeewolde-in-het-horsterwoldheerlijke-6-persoons-lodge-met-bubbelbad-in-de-tuin-nabij-zeewolde-in-het-horsterwoldheerlijke-6-persoons-lodge-met-bubbelbad-in-de-tuin-nabij-zeewolde-in-het-horsterwoldheerlijke-6-persoons-lodge-met-bubbelbad-in-de-tuin-nabij-zeewolde-in-het-horsterwold
Favoriet 
     
     

    v.a. 430

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Resort de Parel - Heerlijke 6 persoons Lodge, met bubbelbad in de tuin, nabij Zeewolde in het Horsterwold in Zeewolde

    Voor een heerlijke vakantiebestemming bent u bij Resort de Parel nabij Zeewolde aan het juiste adres. Ontspanning, natuur en duurzaam zijn hier niet zomaar woorden, dit is waar het Resort voor staat. U logeert in een luxe zespersoons Lodge met Sterrenzicht, groot dakterras en een privé bubbelbad in de tuin! Bij aankomst op het park wordt u begroet door de ezel Lejoor en het paard Lola. Ontdek ook het zwemstrand op het eilandje met daarnaast de beachbar midden op het eiland. Vanuit Resort De Parel kunt u leuke uitstapjes maken zoals: Dolfinarium Harderwijk, Pretpark Walibi bij Biddinghuizen, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Zwemmen, zeilen of vissen aan het Veluwemeer of lekker shoppen in bijvoorbeeld Amersfoort, Hilversum of Utrecht. Resort De Parel, leuk voor jong en oud!

    Sterren kijken door het glazen dak!Modern ingerichte woonkamer (airco) met een eethoek en een zithoek. De moderne open keuken heeft onder andere een koelkast, vaatwasser, vierpits kookstel, combi-magnetron, Nespresso koffieapparaat en een waterkoker. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden. Ook zijn er twee badkamers met een wastafel en inloopdouche. Er is een separaat toilet. Via een ladder komt u op de derde slaapkamer met een tweepersoonsbed en met een glazen dak. Rondom de lodge heeft u een heerlijke tuin met een overdekte veranda voorzien van tuinmeubilair en een heerlijk bubbelbad! Op de Lodge is er nog een heerlijk en ruim dakterras voorzien van tuinmeubilair. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn