Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort de Parel - Uniek 6 persoons Glampingverblijf, met hottub, nabij Zeewolde in het Horsterwold

Zeewolde, Nederland

uniek-6-persoons-glampingverblijf-met-hottub-nabij-zeewolde-in-het-horsterwolduniek-6-persoons-glampingverblijf-met-hottub-nabij-zeewolde-in-het-horsterwolduniek-6-persoons-glampingverblijf-met-hottub-nabij-zeewolde-in-het-horsterwolduniek-6-persoons-glampingverblijf-met-hottub-nabij-zeewolde-in-het-horsterwolduniek-6-persoons-glampingverblijf-met-hottub-nabij-zeewolde-in-het-horsterwold
Favoriet 
     
     

    v.a. 649

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Resort de Parel - Uniek 6 persoons Glampingverblijf, met hottub, nabij Zeewolde in het Horsterwold in Zeewolde

    Voor een heerlijke vakantiebestemming bent u bij Resort de Parel nabij Zeewolde aan het juiste adres. Ontspanning, natuur en duurzaam zijn hier niet zomaar woorden, dit is waar het Resort voor staat. U logeert in een luxe zespersoons Glampingverblijf met drie badkamers en een privé hottub in de tuin! Bij aankomst op het park wordt u begroet door de ezel Lejoor en het paard Lola. Ontdek ook het zwemstrand op het eilandje met daarnaast de beachbar midden op het eiland. Vanuit Resort De Parel kunt u leuke uitstapjes maken zoals: Dolfinarium Harderwijk, Pretpark Walibi bij Biddinghuizen, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Zwemmen, zeilen of vissen aan het Veluwemeer of lekker shoppen in bijvoorbeeld Amersfoort, Hilversum of Utrecht. Resort De Parel, leuk voor jong en oud!

    Gezellig ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek. De moderne open keuken heeft onder andere een koelkast, vaatwasser, vierpits kookstel, combi-magnetron, Nespresso koffieapparaat en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een derde slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Ook zijn er drie badkamers, twee met een douche en toilet ne één met een ligbad en toilet. Rondom dit unieke vakantieverblijf heeft u een heerlijke tuin met een overdekte veranda voorzien van tuinmeubilair en een heerlijke Hottub! Parkeren kan op de centrale parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn