Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

4-persoons vakantiehuis in Zoutelande en vlak bij het strand

Zoutelande, Nederland

4-persoons-vakantiehuis-in-zoutelande-en-vlak-bij-het-strand4-persoons-vakantiehuis-in-zoutelande-en-vlak-bij-het-strand4-persoons-vakantiehuis-in-zoutelande-en-vlak-bij-het-strand4-persoons-vakantiehuis-in-zoutelande-en-vlak-bij-het-strand4-persoons-vakantiehuis-in-zoutelande-en-vlak-bij-het-strand
Favoriet 
     
     

    v.a. 286

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    4-persoons vakantiehuis in Zoutelande en vlak bij het strand in Zoutelande

    Vakantiehuis Liberté heeft een ruim terras en een privé parkeerplaats. Deze knusse, eenvoudige woning ligt in het centrum van Zoutelande met leuke winkeltjes, gezellige terrassen en leuke restaurants. De supermarkt ligt tegenover Liberté.

    Vakantiewoning Liberté is gelegen op de begane grond. In de lichte woonkamer kunt u heerlijk zitten en er is een open keuken met grenzend aan de eettafel. De keuken is voorzien van met een vaatwasser, combimagnetron, vierpitgaskookplaat, filter koffiezetapparaat, broodrooster en koelkast met vriesvak. De woning heeft twee slaapkamer, één grote slaapkamer heeft twee boxspringbedden (90x200 cm) en de andere heeft een tweepersoonsbed (140x200 cm) met twee matrassen en twee aparte dekbedden. De beide slaapkamers hebben een eigen wastafel. Verder een badkamer met douche en toilet. U heeft de beschikking over een kinderreisbedje en een kinderstoel. Liberté heeft een televisie en gratis wifi, een hond is welkom!

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna