Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhouse - Oranjeplein 23 | Zoutelande

Zoutelande, Nederland

holidayhouse-oranjeplein-23-zoutelandeholidayhouse-oranjeplein-23-zoutelandeholidayhouse-oranjeplein-23-zoutelandeholidayhouse-oranjeplein-23-zoutelandeholidayhouse-oranjeplein-23-zoutelande
Favoriet 
     
     

    v.a. 702

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Holidayhouse - Oranjeplein 23 | Zoutelande in Zoutelande

    De belangrijkste winkelstraat van Zoutelande, de Langstraat, is om de hoek. Een bakker, supermarkt, een aantal leuke boetieks en andere speciaalzaken liggen allemaal direct in de buurt. Ook de gezellige restaurants en terrassen van Zoutelande zijn op loopafstand. Op slechts 100 meter is de strandovergang bij de boulevard, waar je de boten langs ziet varen. Hoor de golven ruisen wanneer je in bed ligt - dat is pas lekker wakker worden.

    Max. aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers: 2
    Aantal badkamers: 1
    Opp.:  85 m2


    Via de hal van dit vakantiehuis kom je in de sfeervolle, lichte woonkamer. De persoonlijke, gedetailleerde inrichting zorgt dit ervoor dat je je hier snel thuis voelt. In de woonkamer kun je ontspannen achter de flatscreentelevisie (KPN inclusief Duitse zenders), gebruikmaken van de gratis wifi, of gezellig bijkletsen in de eethoek. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken. Hier staat een koelkast met vriesvakje, combimagnetron, broodrooster en een Dulce Gusto koffiezetapparaat


    Dit vakantiehuis beschikt over twee ruime slaapkamers met wastafel: één op de begane grond en één op de eerste verdieping. In de eerste slaapkamer staan twee bedden naast elkaar (totaal 160x200 cm). In de tweede slaapkamer staan een boxspring van 180x200 cm en een babybedje (60x120 cm). In de badkamer vind je alles wat je nodig hebt: een douche, toilet, wastafel en wasmachine.


    Blijf je een dag thuis, dan kun je in de tuin op het zuiden (50m2) de hele dag door genieten van de zon. De tuin bestaat uit een tuinterras met tegels, maar de beplanting eromheen zorgt voor voldoende groen en privacy. Maak vooral gebruik van de tuinset, of eet gezellig samen aan de picknicktafel. Tot slot beschikt deze vakantiewoning over twee parkeerplaatsen en kun je je (elektrische) fiets veilig stallen in de overdekte fietsenstalling met oplaadpunt.

    De woonkamer en de slaapkamer op de 1e verdieping zijn uitgerust met een airconditioning.

     




    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn