Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Knus appartement voor drie personen in Zoutelande

Zoutelande, Nederland

knus-appartement-voor-drie-personen-in-zoutelandeknus-appartement-voor-drie-personen-in-zoutelandeknus-appartement-voor-drie-personen-in-zoutelandeknus-appartement-voor-drie-personen-in-zoutelandeknus-appartement-voor-drie-personen-in-zoutelande
Favoriet 
     
     

    v.a. 354

    • Max. 3 personen

    Bekijk vrije data

    Knus appartement voor drie personen in Zoutelande in Zoutelande

    Dit knusse driepersoons appartement ligt in het centrum van Zoutelande op maar 50 meter van strand! Vanaf je terras wat op het zuidwesten ligt kun je de branding horen! Zeeland heeft de meeste zonuren per jaar en dat maakt een vakantie aan het strand in Zoutelande helemaal compleet! Het centrum van Zoutelande is op wandelafstand en heeft vele leuke horecagelegenheden, winkels, souvenir-zaken, een fietsverhuur en natuurlijk een warme bakker. Kom en geniet!

    Het appartement ligt op de begane grond. Zodra u het appartement binnen komt bevindt zich daar de keuken welke voorzien is van een inductie kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvakje broodrooster, Nespresso, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. De woonkamer is uitgerust met een 2,5 persoons bank, een stoel, salontafel en televisie. De eethoek heeft een hoekbank en twee losse stoelen. De eerste slaapkamer beschikt over een boxspring van 180x210 cm met twee matrassen en eenpersoonsdekbedden op een topmatras. In de slaapkamer is ook een kledingkast aanwezig voor het opbergen van uw spullen. De tweede slaapkamer heeft een eenpersoonsbed van 90x210 cm, een kledingkast en een legplank als nachtkastje. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een wastafel met opbergruimte. Voor kinderen tot twee jaar is er een campingbedje aanwezig. Het appartement heeft een terras met comfortabele stoelen op het zuidwesten en heeft uitzicht op de doorgaande straat. Er is één gratis parkeerplaats bij de accommodatie. Fietsen kunnen in de niet-afsluitbare fietsenstalling neergezet worden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn