Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Knus tweepersoons appartement in Zoutelande

Zoutelande, Nederland

knus-tweepersoons-appartement-in-zoutelandeknus-tweepersoons-appartement-in-zoutelandeknus-tweepersoons-appartement-in-zoutelandeknus-tweepersoons-appartement-in-zoutelandeknus-tweepersoons-appartement-in-zoutelande
Favoriet 
     
     

    v.a. 317

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Knus tweepersoons appartement in Zoutelande in Zoutelande

    Dit knusse twee persoons appartement ligt in het centrum van Zoutelande op maar 50 meter van strand! Vanaf je terras wat op het zuidwesten ligt kun je de branding horen! Zeeland heeft de meeste zonuren per jaar en dat maakt een vakantie aan het strand in Zoutelande helemaal compleet! Het centrum van Zoutelande is op wandelafstand en heeft vele leuke horecagelegenheden, winkels, souvenir-zaken, een fietsverhuur en natuurlijk een warme bakker. Kom en geniet!

    Dit appartement bevindt zich gunstig gelegen op de eerste verdieping. Bij het binnenkomen van het appartement vind je de keuken welke uitgerust is met een inductie kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, Nespresso, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. De woonkamer heeft een tweepersoons zitbank, stoel en televisie. De slaapkamer heeft een twee persoons boxspring van 180x210 cm met een topper en twee eenpersoonsdekbedden. Ook is er een kledingkast om al je spullen in op te bergen. De compacte badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Ook heeft dit appartement een privésauna. Het balkon is zuidwestelijk gelegen en heeft comfortabele stoelen. Voor kinderen tot twee jaar is er een campingbedje aanwezig in de accommodatie. Er is één parkeerplaats bij het appartement. Fieten kunnen in een niet afsluitbare fietsenstalling neergezet worden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn