Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig tweepersoons appartement in Zoutelande

Zoutelande, Nederland

prachtig-tweepersoons-appartement-in-zoutelandeprachtig-tweepersoons-appartement-in-zoutelandeprachtig-tweepersoons-appartement-in-zoutelandeprachtig-tweepersoons-appartement-in-zoutelandeprachtig-tweepersoons-appartement-in-zoutelande
Favoriet 
     
     

    v.a. 309

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtig tweepersoons appartement in Zoutelande in Zoutelande

    Dit charmante appartement ligt in Zouteland en biedt niet alleen een comfortabele en stijlvolle accommodatie, maar is ook een perfecte uitvalsbasis om de schatten van Zoutelande en de omliggende omgeving te verkennen. Het appartement is gelegen op een boerderij midden op het idyllische Zeeuwse platteland. Zoutelande staat bekend om zijn uitgestrekte stranden, adembenemende duinen en levendige boulevard. Gelegen aan de rand van het Veerse Meer en de Noordzee, biedt deze badplaats een scala aan activiteiten voor elke reiziger. Van ontspannen wandelingen langs de kustlijn tot spannende watersporten, er is voor elk wat wils in deze omgeving. De omgeving van Zoutelande wordt gekenmerkt door zijn schilderachtige landschappen en historische bezienswaardigheden. Verken de nabijgelegen dorpjes en steden, zoals het pittoreske Domburg of het historische Middelburg, waar u kunt genieten van eeuwenoude architectuur, gezellige winkeltjes en culinaire hoogstandjes. Het appartement biedt gasten een comfortabele en moderne uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te verkennen. Of u nu ontspant op het balkon met uitzicht op de duinen, geniet van een heerlijke maaltijd bereid in de volledig uitgeruste keuken, of de dag afsluit met een wandeling langs het strand, hier kunt u echt het beste van Zoutelande ervaren. Met zijn centrale ligging en warme sfeer, is dit appartement de perfecte plek voor een onvergetelijk verblijf aan de Zeeuwse kust.

    Het gehele appartement is gelegen op de begane grond. In de woonruimte staat een bank en televisie. Ook is er een eethoek met tafel en stoelen. De compacte maar open keuken geeft de gelegenheid om zelf te koken in het appartement. De keuken is onder andere uitgerust met een combimagnetron, koelkast met vriesvak, Nespresso koffiezetapparaat en kookplaat. In het appartement is gratis wifi. Er is een kinderstoel en kinderbedje (60x120cm) aanwezig in het appartement.De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed (180x200cm) en voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke spullen. De badkamer heeft een douche, ligbad, wastafel en toilet.De tuin heeft een terras met tuinmeubelen, en ook is het toegestaan om een barbecue mee te brengen en in de tuin te barbecueën. Er zijn twee parkeerplaatsen bij het appartement.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid