Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sfeervolle en comfortabel 6-persoons vakantiehuis onderaan duinen in Zoutelande

Zoutelande, Nederland

sfeervolle-en-comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-onderaan-duinen-in-zoutelandesfeervolle-en-comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-onderaan-duinen-in-zoutelandesfeervolle-en-comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-onderaan-duinen-in-zoutelandesfeervolle-en-comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-onderaan-duinen-in-zoutelandesfeervolle-en-comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-onderaan-duinen-in-zoutelande
Favoriet 
     
     

    v.a. 265

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Sfeervolle en comfortabel 6-persoons vakantiehuis onderaan duinen in Zoutelande in Zoutelande

    Sfeervol vakantiehuis onderaan de duinen in Zoutelande, waar het heerlijk vakantie vieren is.De stranden van Zoutelande staan bekend als de zonnigste zuidstranden van Nederland met de meeste zonuren! Land en zee bieden talloze recreatiemogelijkheden rondom Zoutelande: van kitesurfen en stuntvliegeren tot heerlijk ongestoord fietsen of wandelen langs de vele natuurgebieden in het achterland. Zeeland heeft genoeg te bieden op het gebied van cultuur, natuur én activiteiten. Winkel een dagje in Middelburg of Vlissingen. Dineer in één van de vele leuke restaurants in Zoutelande. Of ontdek de natuur.

    Dit sfeervolle vakantiehuis is ingericht met alle comfort die u wenst tijdens uw vakantie. De ruime living met twee banken en een losse fauteuil bieden alle ruimte. Er is een televisie met buitenlands zenderpakket. De open keuken met grote eettafel is van alle gemakken voorzien. Bijvoorbeeld een koelkast met vriesvak, vaatwasser, Nespresso en filterkoffie apparaat, oven, fornuis en magnetron. In de aangrenzende bijkeuken is een wasmachine. Op de begane grond is een grote slaapkamer met 3 eenpersoons boxspingbedden en een grote linnenkast.Vanuit de hal, waarin een gastentoilet te vinden is, vindt u de trap naar de 1e verdieping. Hier is een ruime slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en een linnenkast en een derde slaapkamer met eenpersoons boxspringbed en linnenkast. De ruime, moderne badkamer heeft een toilet, wastafel en inloopdouche. In de traphal hangt de airco, waardoor u in het gehele vakantiehuis profiteert van verkoeling. Genieten dus van ruimte en comfort!Vanuit de woonkamer stapt u het zonnige terras op, geheel omheind. Hier is het genieten in de zon tijdens het ontbijt of van de laatste zonnestralen aan het einde van de dag. De gehele dag profiteert u van het zonnetje.Parkeren kan voor 1 auto, met vergunning, op de algemene parkeerplaats. Aan de achterzijde van de woning is een klein terrasje (niet afgesloten) waar u gemakkelijk fietsen kunt stallen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn