Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boerderij het Reestdal

Zuidwolde, Nederland

boerderij-het-reestdalboerderij-het-reestdalboerderij-het-reestdalboerderij-het-reestdalboerderij-het-reestdal
Favoriet 
     
     

    v.a. 868

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Boerderij het Reestdal in Zuidwolde

    Deze sfeervolle boerderij ligt op een particulier erf aan de rand van het prachtige natuurgebied “het Reestdal” in het zuiden van Drenthe. Het natuurgebied wordt omringd door de dorpen Dedemsvaart, Balkbrug en Zuidwolde. U kunt hier genieten van een weids uitzicht in een sfeer van ruimte en rust. De boerderij is uitermate geschikt voor 8 volwassenen en 2 kinderen. Aan alles is gedacht. Zo beschikt u over een vaatwasser, wasmachine en diepvries. Er is een iPod station en gratis wifi internet op het gehele terrein. Er zijn vanuit de woning tal van wandel- en fietsmogelijkheden, maar ook als u niet kiest voor een actieve vakantie, is het heerlijk vertoeven op het (deels overkapte) terras of gezellig bij de houtkachel. In de nabije omgeving is een ruime keuze aan fiets- en wandelpaden. Na een actieve tocht kunt u bijkomen in de sauna of het beautycentrum, gelegen binnen 2 kilometer van de boerderij. Kinderen kunnen naar hartenlust pannenkoeken eten in het Pannenkoekenhuis, terwijl u binnen 5 kilometer van de boerderij terecht kunt bij verschillende supermarkten, openluchtzwembaden, restaurants en gezellige winkelstraten.

    De boerderij beschikt over 4 slaapkamers. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming en een houtkachel voor veel sfeervolle momenten. Er is een ruime woonkamer met zithoek en TV, DVD, CD-speler en iPod station. Op de begane grond vindt u een toilet, een royale badkamer met wasmachine en twee 2-persoons slaapkamers met boxspring bedden (210 x 180). Er is een open keuken voorzien van een zitgedeelte. De keuken is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, 4 pits gasfornuis, waterkoker, combi magnetron en diepvries. Via een schuifpui bereikt u het deels overdekte terras met barbecue. Op de verdieping vindt u een 2-persoons slaapkamer met boxspring bedden en een wastafel. Tevens is er een grote slaapkamer met twee 1-persoonsbedden een 2-persoons slaapbank en een wastafel. De bedden op de verdieping zijn zowel als 1-persoonsbed als 2-persoonsbed te gebruiken. Voor de kleintjes staan kosteloos een kinderstoeltje en kinderbedje ter beschikking. Naast de boerderij is er voldoende parkeergelegenheid.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet