Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rustig gelegen 6 persoons vakantiehuis omringd door weilanden in Zuidwolde, Drenthe

Zuidwolde, Nederland

rustig-gelegen-6-persoons-vakantiehuis-omringd-door-weilanden-in-zuidwolde-drentherustig-gelegen-6-persoons-vakantiehuis-omringd-door-weilanden-in-zuidwolde-drentherustig-gelegen-6-persoons-vakantiehuis-omringd-door-weilanden-in-zuidwolde-drentherustig-gelegen-6-persoons-vakantiehuis-omringd-door-weilanden-in-zuidwolde-drentherustig-gelegen-6-persoons-vakantiehuis-omringd-door-weilanden-in-zuidwolde-drenthe
Favoriet 
     
     

    v.a. 805

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Rustig gelegen 6 persoons vakantiehuis omringd door weilanden in Zuidwolde, Drenthe in Zuidwolde

    Dit vakantiehuisje ligt tussen Hoogeveen en Zuidwolde, tussen de weilanden en bossen en in de buurt van het natuurgebied Reestdal. Vanuit het huisje heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden en bossen waar u paarden, reeën en hazen ziet lopen. Het huisje is ingericht voor zes personen. Dit vakantiehuis vormt een ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving van Zuidwolde en Hoogeveen. In de Echtense bossen kunt u heerlijk fietsten en wandelen. Dierentuin Emmen ligt op een goede afstand om te bezoeken. Bij Nijstad ligt een recreactieplas met een mooie paviljoen en de heide boven Ruinen is ook prachtig!

    Dit vakantiehuis is eenvoudig ingericht voor zes personen en heeft een eigen oprijlaan. De woning heeft een gezellige woonkamer met mooi uitzicht over het weiland. De sfeervolle keuken bevat een koelkast, magnetron en een oven. Aan de keuken grenst de bijkeuken met wasmachine en vaatwasser. Daar is ook de badkamer met douche en wastafel. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee op de begane grond. Eén slaapkamer grenst aan de woonkamer en heeft een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer op de begane grond heeft twee eenpersoonsbedden en een kinderledikant. Op zolder staan vier nostalgische eenpersoonsbedden. Er is veel ruimte rondom het huis, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. In de tuin staat een tuinhuisje met tuinmeubilair en een vrieskast, ook staan er speeltoestellen en een zandbak voor de kinderen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath