Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Mölke - Comfortabele en ruime 5 persoons Wellness woning met sauna en hottub

Zuna, Nederland

comfortabele-en-ruime-5-persoons-wellness-woning-met-sauna-en-hottubcomfortabele-en-ruime-5-persoons-wellness-woning-met-sauna-en-hottubcomfortabele-en-ruime-5-persoons-wellness-woning-met-sauna-en-hottubcomfortabele-en-ruime-5-persoons-wellness-woning-met-sauna-en-hottubcomfortabele-en-ruime-5-persoons-wellness-woning-met-sauna-en-hottub
Favoriet 
     
     

    v.a. 377

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Mölke - Comfortabele en ruime 5 persoons Wellness woning met sauna en hottub in Zuna

    Deze mooie en comfortabele vijfpersoons vakantiewoning is geschikt voor maximaal drie volwassenen en twee kinderen tot elf jaar. De vakantiewoning ligt op Vakantiepark Mölke, een superleuk vakantiepark om met de familie een weekendje of een week te vertoeven. Vakantiepark Mölke ligt op de grens van Salland en Twente, een uniek stukje Nederland wat het ontdekken zeker waard is. U zult verrast staan van de Salandse heuvelrug, met als hoogste punt de Holterberg bij Nijverdal, hier komen de laatste korhoenders van Nederland nog in het wild voor. Er zijn bijzondere musea in de omgeving, maar vergeet ook de pretparken niet!

    De woonkamer van de Wellness Boutique is knus ingericht en voorzien van een smart TV. Het is heerlijk loungen op de comfortabele bank, waar je uitkijkt over de weilanden. De woning beschikt over een fijne sauna en een comfortabele badkamer met toilet, douche en wastafel. Er zijn drie slaapkamers in het huisje, waaronder een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed, een kamer met stapelbed (geschikt voor kinderen tot 11 jaar) en een kamer met eenpersoonsbed. De tuin beschikt over een fijne terrasset en uw eigen hottub! Er is veel privacy op het terras.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn