Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Happy Oak lodge | Two ensuite bathrooms | 4 personen

Zuna, Nederland

happy-oak-lodge-two-ensuite-bathrooms-4-personenhappy-oak-lodge-two-ensuite-bathrooms-4-personenhappy-oak-lodge-two-ensuite-bathrooms-4-personenhappy-oak-lodge-two-ensuite-bathrooms-4-personenhappy-oak-lodge-two-ensuite-bathrooms-4-personen
Favoriet 
     
     

    v.a. 748

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Happy Oak lodge | Two ensuite bathrooms | 4 personen in Zuna

    7 Luxe lodges in dezelfde straat!

    Allemaal in je eigen huis met je eigen badkamer. Dat kan in deze groepsaccommodatie voor maximaal 28 personen. De accommodaties liggen naast een speeltuin.

    Voel je meteen thuis in de Happy Oak Lodge, een gezellig houten huis dat zich onderscheidt door twee slaapkamers met elk een eigen badkamer ensuite. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een Smart TV en de keuken is voorzien van een vaatwasser. U zult versteld staan van het licht en de ruimte in deze Lodge. Ook beschikt de lodge over veel buitenruimte, waardoor u volop kunt genieten van het buiten zijn. De Happy Oak Lodge is perfect om de Slow Living ervaring te ervaren!


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn