Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 4 persoons vakantiehuis met hottub op Vakantiepark Mölke

Zuna, Nederland

luxe-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-molkeluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-molkeluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-molkeluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-molkeluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-molke
Favoriet 
     
     

    v.a. 399

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 4 persoons vakantiehuis met hottub op Vakantiepark Mölke in Zuna

    Deze gezellige en comfortabele vierpersoons Lodge met hottub staat garant voor een heerlijke vakantie en vindt je op Vakantiepark Mölke, een superleuk vakantiepark om met de familie een weekendje of een week te vertoeven. Vakantiepark Mölke ligt op de grens van Salland en Twente, een uniek stukje Nederland wat het ontdekken zeker waard is. U zult verrast staan van de Salandse heuvelrug, met als hoogste punt de Holterberg bij Nijverdal, hier komen de laatste korhoenders van Nederland nog in het wild voor. Er zijn bijzondere musea in de omgeving, maar vergeet ook de pretparken niet!

    De gezellig ingerichte en lichte woonkamer is voorzien van een smart TV. De keuken is compleet ingericht met een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, Nespresso koffiezetapparaat en een vier-pits gasfornuis. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspringcombinatie. en een badkamer ensuite. Hier vindt u een regendouche en een wastafel. De tweede slaapkamer heeft tweepersoonsboxspringbed. Er is een apart toilet. Bij het vakantiehuis is er een heerlijke tuin met een terras voorzien van tuinmeubilair en een hottub. U kunt uw auto naast het vakantiehuis parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn