Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Safaritent met privé sanitair | 8 personen

Zuna, Nederland

safaritent-met-prive-sanitair-8-personensafaritent-met-prive-sanitair-8-personensafaritent-met-prive-sanitair-8-personensafaritent-met-prive-sanitair-8-personensafaritent-met-prive-sanitair-8-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 353

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Safaritent met privé sanitair | 8 personen in Zuna

Een échte mooie glampingtent voor je hele gezin

Glamping is fijn én al helemaal in deze mooie, luxe safaritent. Je hoeft alleen maar je koffers te pakken en je kunt genieten van een heerlijke vakantie. De safaritent is ruim en is geschikt voor 8 personen. In de tent is een badkamer met fijne regendouche en toilet. De keuken is volledig ingericht, zodat je lekker zelf kunt koken. Mocht je geen zin hebben om te koken kun je ook eten in ons (onze lievelingsplek!). Er is een slaapkamer voor 2 personen met een 2-persoonsbed, een kamer met een gezellige bedstee die via een trappetje te bereiken is, en kamer met 2-stapelbedden. De tent is van binnen ruim en heeft een ruime vlonder om lekker op te zitten. Buiten vind je een picknicktafel. Kom je binnenkort van elkaar genieten van slow living vakantie in Zuna? 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna